Nedräkningen har börjat



I dec flyger vi till Bryssel för att delta EDD, som är ett toppmöte där en stor del av världens mest betydelsefulla personer kommer att befinna sig. Mötet inriktar sig på utvecklingsarbete och bistånd i olycksdrabbade områden. Vi som reser är följande:

Fröken Emma Arvidsson SA 3B. Emma har ett stort intresse för internationella relationer och hennes projektarbete fokuserar på bistånd vid naturkatastrofer. Emma är även aktiv inom Tibbles FN förening och faktiskt ordförande.

Herr Carl Hallgren IHL 3A. Calle främsta intresse är mänskliga rättigheter och barnkonventionen. Skolor har alltid varit ett fokusområde för Calle och det är inte konstigt att denne har valt att göra en jämförande studie av det svenska skolsystemet kontra det tyska. Även Calle är aktiv inom Tibbles FN förening.

Fröken Maria Godberg lärare i samhällskunskap, historia och internationella relationer. Maria tillhör den äldre i skaran på denna omvärldsbevakning. Tidigare studier inom utveckling och politik i tredje världen ligger till grund för intresset för fattigdom och bistånd.





Nu har vi beställt biljetterna och hotellet är bokat : ) Alla utom Maria har lyckats registera sig, men förhoppningsvis kommer det att lösa sig.

Låt vår resa börja : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0